78 kişinin öldüğü Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün eşi ve çocukları gözaltına alındı

78 kişinin yangında hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel soruşturmasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yanan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeliğinin düşürüldüğü bildirilmişti. 

Gazeteci Emrullah Erdinç’in aktardığına göre, son gelişmelerin ardından otel sahibi Halit Ergül’ün eşi Emine Murtezaoğlu Ergül ve iki kızı, Elif Aras, Ceyda Hacıbekiroğlu İstanbul’da gözaltına alınarak Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

 

Related Posts

CHP’nin kurultayına yönelik süren davalarda kritik duruşma yaklaşıyor: Başsavcılık iddianameyi hazırladı, asliye hukuk ne karar verecek?

CHP’nin avukatı Çağlar Çağlayan; CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ı ile 21’inci Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline yönelik süren davaya ilişkin; “Eğer memlekette toz tanesi kadar bir adalet kaldıysa, bu davanın reddedilmesi gerekir” derken, şaibe iddianamesinin “rüşvet” yönünden görevsizlik kararıyla Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine yönelik de “Asliye Ceza, kendin bir rüşvet tabiri yaparak değerlendirmede bulun diyor. Bu doğru bir usul değil. Asliye Ceza belli ki iddianamedeki suçun delillendirilemediğini anladı ki, farklı bir suç isnadını talep ediyor” ifadelerini kullandı.

Profesör açıkladı: İşte kenelerin en çok tercih ettiği kan grubu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Alev alan kamyon, akaryakıt istasyonuna girdi!

Diyarbakır’da alev alan saman yüklü kamyon, bir akaryakıt istasyonuna girdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP’ye ‘boykot’ tepkisi: ‘Bir an evvel geri dönmeye çağırıyoruz’

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP’nin sosyal medya hesaplarından bazı televizyon kanalları için boykot çağrısı yapılmasına tepki gösterdi. Altun, “Ana muhalefet partisinin en büyük arzularından birinin de tek tip, renksiz, sadece kendi fanusunda, kendi kontrolünde bir medya olduğunu gayet iyi biliyoruz” dedi.

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

Trump ve Netanyahu’nun kirli oyunu ortaya çıktı! Hepsi o raporlarda gizli

İsrail ve İran arasındaki gerilim son 7 gündür yerini sıcak çatışmalara bıraktı. İki ülke birbirlerine füze yağdırırken Orta Doğu’da geniş çaplı ve yerleşik bir savaşın çıkmasından endişe ediliyor. İsrail ve İran arasındaki gerginliğin odak …