Yer. Ümraniye! İki kadın birbirine girdi

Ümraniye’de Kağıt Toplayan Kadınlar Arasında Kavga Çıktı!

Ümraniye’de dün öğleden sonra yaşanan olayda, kağıt toplayan kadınlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Henüz sebebi bilinmeyen tartışma, kısa sürede büyüdü ve iki kadın kamyonetten inerek diğer kadına saldırdı.

Saldırgan kadınlar, tartıştıkları kişiye yumruk atıp terlik fırlattı. Ancak saldırıya uğrayan kadın da boş durmayarak kendisini savundu. Çevredekilerin araya girmesi ve müdahalesiyle kavga son buldu ve saldırıya uğrayan kadın kaçmayı başardı.

Olay anları ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilerek görüntülendi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Related Posts

Bakan Bayraktar: Gabar Dağı’ndaki petrol üretiminden 2 milyar dolar kasamıza para geliyor

Bakan Bayraktar: Gabar Dağı’ndaki petrol üretiminden 2 milyar dolar kasamıza para geliyor

Tüm dünyadaki kadınlar için deepfake tehlikesi | Yeni Zellanda Meclis’inde cesur protesto

Laura McClure, yapay zekâ tarafından kendisi için oluşturulup sitelere servis edilen çıplak fotoğrafları Meclis’e getirdi

‘Etkin pişmanlık’tan yararlanan Seyfi Beyaz’ın üç farklı ifadesi: İmamoğlu’nu suçladı, serbest kaldı

‘Etkin pişmanlık’tan yararlanan Seyfi Beyaz’ın üç farklı ifadesi: İmamoğlu’nu suçladı, serbest kaldı

Bahçeli’den Davutoğlu’na ‘teşekkür’ telefonu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na kendisine gönderdiği mektuba ilişkin teşekkür telefonu açtı.

Öğretmenin 5 yıllık sevgilisi evli çıktı, parkta kendini vurdu

Adana’da bir kadın öğretmen, eski bir arkadaşının çalıştığı okulun yakınındaki parkta silahı göğsüne dayayarak ateşledi. Olay, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Avrupa ile Asya arasında yükselen güç Türkiye: İnce ipte ustaca yürüyor

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi Türkiye’nin uluslararası arenadaki yükselişine dikkat çekti ve Ankara’nın Avrupa için neden vazgeçilmez olduğunu örneklerle açıkladı. Türkiye’nin geleneksel büyük güçlere alternatif olduğunu belirten yayın organı “Tüm bu gelişmeler, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görmek istediği konuma geldiğini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.