Yunanistan’da mide bulandıran olay

Vahşet Dolu Olayda 3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı

Kandiye ili Therisos bölgesinde meydana gelen trajik olayda, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. 3 yaşındaki erkek çocuğun ağır bir şekilde istismara maruz kaldığı belirlendi ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı.

Çocuğun durumu oldukça ciddiydi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, vücudunda farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu sebeplerle çocuk entübe edilerek tedavi altına alındı.

Olayın Detayları dehşet verici

Polis ekipleri, yaşanan vahşet dolu olayın detaylarını açıkladı. Çocuğun 26 yaşındaki annesi ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi birçok suçlamayla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler, Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması ise Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Ünlü popçudan itiraf: Kaç kere kürtaj oldum hatırlamıyorum

Ünlü şarkıcı Lily Allen, Miquita Oliver beraber yaptığı podcast yayınında hayatında dair çarpıcı bir itirafta bulundu. 40 yaşındaki pop sanatçı kaç defa kürtaj olduğunu hatırlamadığını söyledi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Saraçhane’de 42 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Saraçhane’de düzenlenen mitingin ardından 42 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yüzüncü günde Saraçhane’de tarihi miting! Özgür Özel halka seslenecek

CHP, İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. günü dolayısıyla, mücadelenin ilk adresi olan Saraçhane’de bir miting düzenliyor. CHP lideri Özgür Özel konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

Bilecik’te yine orman yangını çıktı

Bilecik’in merkeze bağlı Vezirhan beldesinde orman yangını çıktı. Bilecik’te geçtiğimiz haftada da çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınmıştı.