Dünyanın en büyük oyuncak fuarı yarın açılıyor

2025 yılında Nürnberg şehri, ünlü “Spielwarenmesse” fuarına ev sahipliği yapacak.

Fuar, 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Oyuncak endüstrisinin son trendleri fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Fuar, 165 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. 68 ülkeden 2 bin 354 firma katılacak ve 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçi bekleniyor. Türkiye ise 64 firma ile fuara katılım gösterecek.

1 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, en yeni teknolojiden geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Yeni oyuncaklar basına tanıtılarak meraklıların dikkatine sunulacak. Fuar alanında bilet satışı olmayacağı için ziyaretçiler, biletlerini sadece online olarak satın alabilecekler ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmeyecektir.

Related Posts

Gazze’de ateşkes hakkında Hamas’tan yeni açıklama

Hamas’tan yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarının sona ermesi ve insanı yardımların serbestçe geçişinin sağlanması konusunda kararlı olunduğu belirtilerek, Gazze Şeridi’nde ateşkes için arabulucuların sunduğu …

İki ülke nükleer santralini acil olarak kapattı!

Fransa ve İsviçre ülkedeki aşırı sıcaklıklar nedeniyle bazı nükleer santrallerinin faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

ABD’de gayriresmi ‘Kıbrıs’ zirvesi düzenlenecek

Birleşmiş Milletler (BM), 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde New York’taki genel merkezde, Kıbrıs konusunda tarafların bir araya geleceği gayriresmi toplantı yapılacağını açıkladı. Toplantının, diyaloğu sürdürme ve mart ayından bu yana kaydedilen ilerleme hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı sunacağı ifade edildi.

DEM Partili belediye başkanı, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

DEM Parti, Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı’yı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.