MSB duyurdu: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 7 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristler, her nerede olursa olsunlar kendilerini bekleyen kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

Uşak Spor’dan Can Türk ile Sözleşme Yenileme

Uşak Spor, kaleci Can Türk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç kaleci geçen sezon 9 maçta oynadı.

IFTEX 2025: Filtrasyon Sektörü İstanbul’da Buluşuyor

Filtrasyon sektörü, 28-30 Ağustos’ta İstanbul’da ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Temiz Çözümler’ temasıyla toplanacak.

İsrail, Husileri hedef aldı: Hudeyde limanı vuruldu

İsrail savaş uçakları, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırıları artıran Yemenli Husilerin merkezi haline gelen Hudeyde’yı hedef aldı.

Belçika Kralı’ndan Gazze yorumu: ‘Utanç kaynağı’

Belçika Kralı Philippe Leopold Louis Marie, Gazze’deki durumun “insanlık için bir utanç kaynağı” olduğunu belirterek Avrupa’ya daha güçlü liderlik gösterme çağrısında bulundu.

Murat Ongun’dan iddianame isyanı

İBB Başkan Danışmanı ve MEDYA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun iddianamelerinin hazırlanmamasına tepki gösterdi.

Meclis’ten geçti: Tıbbi kenevir eczanelerde satılabilecek

TBMM Genel Kurulu’nda kenevirin kullanımına ilişkin düzenlemeleri de içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.