İmamoğlu’nun avukatından yeni açıklama

Gözaltındaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Avukatından Açıklama

Hakkında yapılan ‘terör’ ve ‘yolsuzluk’ suçlamaları kapsamında gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, “Sayın Başkanımız İmamoğlu’nun savcılık ifadeleri tamamlandı. Savcılığın talebini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Pehlivan, şu sözlerle devam etti: “Bilinmelidir ki, kurgusal iddialardan, tekrarlanan ifadelerden, senaryo tanıklarından ve asılsız MASAK raporlarından oluşan bir soruşturma sadece adalet sistemini zedeler.”

Related Posts

İki ülke nükleer santralini acil olarak kapattı!

Fransa ve İsviçre ülkedeki aşırı sıcaklıklar nedeniyle bazı nükleer santrallerinin faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

ABD’de gayriresmi ‘Kıbrıs’ zirvesi düzenlenecek

Birleşmiş Milletler (BM), 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde New York’taki genel merkezde, Kıbrıs konusunda tarafların bir araya geleceği gayriresmi toplantı yapılacağını açıkladı. Toplantının, diyaloğu sürdürme ve mart ayından bu yana kaydedilen ilerleme hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı sunacağı ifade edildi.

DEM Partili belediye başkanı, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

DEM Parti, Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı’yı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Ünlü popçudan itiraf: Kaç kere kürtaj oldum hatırlamıyorum

Ünlü şarkıcı Lily Allen, Miquita Oliver beraber yaptığı podcast yayınında hayatında dair çarpıcı bir itirafta bulundu. 40 yaşındaki pop sanatçı kaç defa kürtaj olduğunu hatırlamadığını söyledi.