Düşen kuzenini kurtarmaya çalışırken birlikte boğulmuşlar

Tragedy at the Picnic Area: Two Children Drown in a Channel

A heartbreaking incident took place on May 4th at the picnic area in Osmanbey Neighborhood.

Rüveyda Demir and İbrahim Halil Kılıç, who went on a picnic with their families, were seen struggling in the irrigation channel. Onlookers, who realized that the two children, who were cousins and did not know how to swim, were in trouble, pulled them out of the water.

Despite being rushed to Harran University Hospital by the emergency medical teams, the two children could not be saved. The aunt buried her nephews after the autopsies.

As the investigation continues, it was revealed that on the day of the incident, İbrahim Halil Kılıç started walking along the edge of the irrigation channel, lost his balance, fell into the water, and his cousin Rüveyda Demir reached out to save him. Unfortunately, they were both swept away by the current.

Related Posts

Fethiye’de Sude’yi hayattan koparan kaza

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, devrilen motosikletteki Sude Koyuncu öldü, sürücü Soner Kütahya yaralandı.

ABD BM’nin Filistin Özel Raportörüne yaptırım uygulama kararı aldı

Birleşmiş Milletler (BM), ABD’nin BM Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese’ye yaptırım uygulama kararının tehlikeli bir emsal teşkil ettiğini belirterek, “Özel raportörler ya da herhangi başka bir BM uzmanı veya yetkilisine karşı tek taraflı yaptırımların uygulanması kabul edilemez.” açıklamasını yaptı.

Erdoğan, Avusturya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Stocker ile telefonda görüştü.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

Bayrampaşa Belediye Meclisi üyesi iki isim, CHP’den istifa etti

Bayrampaşa Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) meclis üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu, partilerinden istifa ettikleri duyurdu. Meclis üyeleri açıklamalarında “Mutlu’nun gayri ahlaki tutumları, para hırsı ve vatandaşların …