Yarış hazırlığındaki motosikletlilere jandarma baskını

Akyazı Osmanbey Mahallesi’nde Motosiklet Yarışı Operasyonu

Akyazı Osmanbey Mahallesi’nde gece saatlerinde motosiklet sürücüleri mahalle içinde yarış için bir araya geldi. Ancak durumu önceden belirleyen jandarma trafik ekipleri, baskın düzenledi. Gürültü yapan abart egzoz takılı, plakasız ve eksik evraklı motosikletler tespit edilerek toplandı ve çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü.

Operasyonun ardından Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Necdet Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Plaka yok, ehliyet yok, kask yok! Bir yarışı daha biz kazandık” yazarak madalya ve kupa emojileri kullandı. Kurallara uymayan sürücülere toplamda yaklaşık 400 bin TL idari para cezası uygulandığı öğrenilirken, çok sayıda motosiklet trafikten menedildi.

Related Posts

Yardım adı altında Gazze’yi işgal planı

ABD ve İsrail’in anlaştığı öne sürülen yardım planı, Gazze’nin tam işgalini amaçlıyor. Yardımlar, 1,2 milyon kişiyle sınırlı tutulacak ve sadece güneyde kurulacak toplama kamplarında dağıtılacak. Kalanlar ölüme ya da zorunlu tehcire mahkum edilecek.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir