Hırsızlara etek giydirip özür diletti

Hırsızlara Kadın Kıyafeti Giydirip Özür Diletti: Büyük Tepki!

İddiaya göre, kuşlarını çaldığını iddia ettikleri kişileri yakalayan bir grup şüpheli, mağdurlara zorla kadın kıyafeti giydirerek özür dilemeye zorladı ve darp etti. Olayın anları cep telefonuyla kaydedilerek şüpheliler tarafından arkadaşlarına gönderildi.

Videoda, bir şüphelinin kesici aletle tehdit ettiği kişilerin zorla özür dilemesi ve kendilerine söylenenleri tekrar etmeye zorlanması görülebiliyor. Kadın kıyafetleri giydirilen mağdurların maruz kaldığı bu aşağılayıcı muamele, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, yaşananların hukuka aykırı olduğunu vurgulayarak sorumluların adalet karşısına çıkarılacağını ifade etti.

Related Posts

Bakan ‘asla tuzak kurmuyoruz’ demişti: Görüntüler ise tersini söylüyor

Kurban Bayramı öncesi yollarda artırılan radarlar nedeniyle Denizli’den Afyonkarahisar’a giden vatandaşa, 50 dakika içinde 4 kez ceza kesildi, 8 bin 668 lira ödeyecek.

Gazze bayrama gözyaşı ve kanla girdi

Terör devleti İsrail, Gazze’de Arife Günü 4’ü gazeteci, 38 Filistinliyi katletti. 4 gazeteci, El-Ehli Baptist Hastanesi avlusunda soykırımcı ordunun hedefi oldu. Deyr el-Belah, Nusayrat, Han Yunus ve Cibaliye’deki saldırılarda da çoğu kadın, çocuk ve bebek 34 kişi şehit düştü.

Elon Musk: Trump azledilsin, JD Vance yerine geçsin

Elon Musk: Trump azledilsin, JD Vance yerine geçsin

Trump gözünü o ülkelere dikti: Sınır dışı planı ortaya çıktı

ABD’de Donald Trump liderliğindeki yönetimin, ülkeden sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü için Sırbistan ve bazı Balkan ülkelerine baskı yaptığı öne sürüldü. Bloomberg’in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, bu talepler, ABD’nin …

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 7 kişiye gözaltı

Zonguldak’ta siber dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.