Milli sporcu Birgül Erken, Türkiye rekoru kırdı

Kaş’ta Türkiye Rekoru Kırıldı: Milli Sporcu Üç Altın Madalyanın Sahibi Oldu

Kaş ilçesinde düzenlenen şampiyonada, paletsiz sabit ağırlık (CNF) kategorisinde 38 metreye dalış yapan bir milli sporcu, Türkiye rekorunu egale etti. Üst üste üç gün boyunca M1 kategorisinde yarışan sporcu, altın madalyaların sahibi oldu. Şampiyonanın final gününde ise çift palet branşında dalış gerçekleştirecek.

Related Posts

Türklere vizesiz Avrupa kapısını açıyor: Giden bir daha dönmek istemiyor

Son dönemde vize zorlukları nedeniyle Avrupa’ya tatile gidemeyen Türkler, tatil ve eğitimin cüzi fiyatlara sunulduğu Sırbistan’a akın ediyor.

Gazze’de Açlık Çığlığı

İsrail ablukasındaki Gazze’de açlık ve insani kriz derinleşiyor. Çocuklar çığlık atıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış ve Özgürlük Bayramı ile Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek. Erdoğan, Türkiye’nin desteğiyle hayata geçirilecek projelerin temel atma ve açılış törenlerine de katılım sağlayacak.

Ünye Festivali’nde Sinan Akçıl Coşkusu

34. Uluslararası Ünye Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, Sinan Akçıl’ın konseriyle sona erdi.

Babasının çiçekle beklediği kız bakın kaç puan aldı

Muş’ta, 60 yaşındaki Mehmet Emin Gülen’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çıkışında koşarak çiçekle karşıladığı kızı Çimen, yabancı dil testinde 431.45250 puan alarak ailesini sevindirdi.

Trabzonspor Taraftar Buluşması Erzurum’da

Trabzonspor, Erzurum’da taraftarlarıyla buluşarak, futbolculara yoğun ilgi ve coşkulu anlar yaşandı.