Bakan ‘asla tuzak kurmuyoruz’ demişti: Görüntüler ise tersini söylüyor

İçişleri Bakanlığı Bayram Öncesi Radarlarla Tedbir Alıyor

İçişleri Bakanlığı, bayram öncesi meydana gelebilecek kazaları azaltmak amacıyla otoyollar üzerine her 30 kilometrede bir radar yerleştirme kararı aldı. Bakan Ali Yerlikaya, radarların tuzak olmadığını, vatandaşların can güvenliği için alınan önlemler olduğunu belirtti. Ayrıca kesilen cezaların bütçenin binde 5’ini oluşturduğunu da ekledi.

Bazı vatandaşlar radar uygulamasını desteklerken, bazıları ise kesilen cezaları paylaşarak isyanlarını dile getirdi.

50 Dakika İçinde 8668 Lira Cezaya Maruz Kaldı

Denizli’den Afyonkarahisar’a seyahat eden bir vatandaş, 50 dakika içinde 4 kez radar kontrolüne takılması nedeniyle 8,668 lira ceza ödemek zorunda kaldı.

Öte yandan Isparta’da bir başka vatandaş, sadece 3 dakika içinde 2 kez radar cezasına çarptı ve 3,012 lira ceza kesildi.

‘Bu Tuzak Değil mi?’ Sorusu

Bazı vatandaşlar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın “asla tuzak kurmuyoruz” ifadesini hatırlatarak, yol kenarında ağaçlar arasına gizlenmiş trafik ekiplerinin araçlarını kayda alıp, “Bu, şimdi tuzak değil mi?” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Related Posts

Gazze bayrama gözyaşı ve kanla girdi

Terör devleti İsrail, Gazze’de Arife Günü 4’ü gazeteci, 38 Filistinliyi katletti. 4 gazeteci, El-Ehli Baptist Hastanesi avlusunda soykırımcı ordunun hedefi oldu. Deyr el-Belah, Nusayrat, Han Yunus ve Cibaliye’deki saldırılarda da çoğu kadın, çocuk ve bebek 34 kişi şehit düştü.

Elon Musk: Trump azledilsin, JD Vance yerine geçsin

Elon Musk: Trump azledilsin, JD Vance yerine geçsin

Trump gözünü o ülkelere dikti: Sınır dışı planı ortaya çıktı

ABD’de Donald Trump liderliğindeki yönetimin, ülkeden sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü için Sırbistan ve bazı Balkan ülkelerine baskı yaptığı öne sürüldü. Bloomberg’in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, bu talepler, ABD’nin …

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 7 kişiye gözaltı

Zonguldak’ta siber dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yeni Şafak yazarı Kaplan: Yolsuzluk soruşturması olan AK Partili belediye başkanlarını içeri atmazsanız, İmamoğlu’nu kahraman, CHP’yi de güçlü iktidar yaparsınız!

“Yolsuzluk operasyonu, temiz eller operasyonuna dönüşmezse, ülke geri dönüşü zor bir kaosun ve çıkmaz sokağın eşiğine sürüklenmekten kurtulamaz”