Besni’de Dağ Keçileri Görüntülendi

Besni İlçesinde Doğal Yaşamın Simgesi Dağ Keçileri Görüntülendi

Besni ilçesinde geniş yaban hayatı popülasyonuna ev sahipliği yapan dağ keçileri, vatandaşlar tarafından gözler önüne serildi. Su Gözü Orman Parkı yakınlarında sürü halinde dolaşan dağ keçileri, çevrede bulunan insanlar tarafından kaydedildi.

Görüntüleyen vatandaşlar, hem manzaranın keyfini çıkardı hem de dağ keçilerini videoya alarak bu anı ölümsüzleştirdi. İlginç ve nadir görülen bu canlılar izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ancak, dağ keçileri bir süre sonra gözden kayboldu ve tekrar vahşi doğanın derinliklerine döndü. Adıyaman’ın doğal güzellikleri arasında yer alan Besni ilçesi, bu tür canlıların barındığı önemli bir yaşam alanı olmaya devam ediyor.

Besni ilçesi sakinleri, doğanın sunduğu bu güzellikleri korumaya ve yaşatmaya devam ederek gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor.

Kaynak: Adıyaman Haberleri

Related Posts

Tartıştığı kocasını bıçaklayıp öldürdü

Düzce’de Birsel Yeşildağ, tartıştığı eşi Yusuf Yeşildağ’ı ekmek bıçağıyla bıçaklayarak öldürdü.

Nikah memurları da işin içinde: Türk erkeklerini evlendirip paraya para demiyorlarmış!

Ankara merkezli düzenlenen operasyonda, sahte belgelerle vize süresi dolmuş Fas uyruklu kadınların para karşılığı Türk vatandaşlarıyla evlendirildiği tespit edildi. Gözaltına alınan 30 kişi arasında 10 evlendirme memuru da bulunuyor.

İfade sonrası Özgür Çelik’ten ilk açıklama

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 2023’te yapılan CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimi konusunda başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Çelik, ifade işleminin ardından “Öncelikle şunu belirtmek isterim: Tutuklu bulunan şahsın iddiaları oldukça çelişkili. Bu iddiaları ve verdiğimiz ifadeyi kamuoyuyla paylaşacağız o iddiaları ve ifademizi” dedi.

Eski AKP’lilerden tepki çeken açıklamalar: AKP toplumsal muhalefeti geriyor

Belediye soruşturmaları toplumsal muhalefeti gererken, AKP’lilerin tepki çeken açıkalamları da bu gerginliği arttıyor. Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, eylemlere katılan yurttaşlara yönelik “sokak köpekleri” benzetmesini, eski AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yılı 1923 için “1923 kanlı darbesi” ifadesini kullandı.

Gökan Zeybek: ‘Karalar, Tutdere ve Şahin’in sevk işlemleri gerçekleşmiyor, talimat gelmeden işlemeyen bir adalet düzenindeyiz’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Şahin’in adliyeye sevk işlemleri gerçekleşmiyor. Çünkü, talimat gelmeden işlemeyen bir adalet düzenindeyiz.” açıklamasında bulundu.

Turhan Çömez’den sert tepki: ‘Terörist başının taleplerini sarayın koridorlarında mı pişiriyorsunuz?’

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Pençe Kilit Harekâtı’ndaki asker kayıpları ve TBMM’de kurulması planlanan yeni komisyona ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Çömez, “Terörist başının taleplerini sarayın arka koridorlarında mı pişirip Meclis’e getireceksiniz?” diye sordu.