Çivril’de Çöp Konteynerinde Bağlı Köpek Bulundu

DENİZLİ’nin Çivril ilçesinde, çöp konteynerinde ayakları iple bağlanmış ‘Pekinez’ cinsi köpek bulundu. Köpeği bulan ve bir evin güvenlik kamerasından, hayvanın bir kadın tarafından çöp kovası içinde getirilip, konteynere atıldığının belirleyen Çetin Orhan isimli kişi, savcılığa duyurusunda bulunuldu.

Olay, geçen 13 Şubat’ta Stadyum Mahallesi 309 Sokak’ta meydana geldi. Çöp dökmeye giden Çetin Orhan, konteynerde ayakları iple bağlanmış bir köpek olduğunu fark etti. Orhan, köpeği çöpten çıkarıp, ayaklarındaki ipi çözdü. Ardından da evine götürüp bakımını ve gerekli sağlık kontrollerini yaptırdı. Orhan, ardından da çevrede güvenlik kameralarını araştırmaya başladı.

Çetin Orhan, konteynerin yakınındaki bir evin güvenlik kameralarından köpeğin bir kadın tarafından çöpe atıldığını belirledi. Kadının çöp kovası içinde köpeği getirip, attığı ardından da dönüp arkasını gittiği tespit edildi. Görüntülerde, köpeğinden çöp konteynerinden kurtulmaya çalışması da yer aldı. Eşi Ceren Orhan ile köpeği sahiplenen Çetin Orhan, görüntülerle savcılığa gidip, suç duyurusunda bulundu.

‘İNSANLIK DIŞI BİR OLAY’

Köpeğin ‘Pekinez’ cinsi olduğunu belirten Ceren Orhan, “İlk bulduğumuzda korkudan titriyordu. Üstü kir ve dikenlerle doluydu. Tek tek temizledik, tüylerini kesip yıkadık. Sonra veterinere götürerek tedavisine başladık. Halen çok korkuyor, bunu yapan kimse bulunup hak ettiği cezayı almasını istiyoruz. Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Görüntülerden kim olduğunu anlamak biraz zor ama belki tanıyan olur. Kandil günü ayaklarını bağlayarak bir canı çöp konteynerine atmak insanlık dışı bir olay. Sahiplendirmek istese sahiplenen olurdu” dedi.

Related Posts

CHP’nin kurultayına yönelik süren davalarda kritik duruşma yaklaşıyor: Başsavcılık iddianameyi hazırladı, asliye hukuk ne karar verecek?

CHP’nin avukatı Çağlar Çağlayan; CHP’nin 38’inci Olağan Kurultay’ı ile 21’inci Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline yönelik süren davaya ilişkin; “Eğer memlekette toz tanesi kadar bir adalet kaldıysa, bu davanın reddedilmesi gerekir” derken, şaibe iddianamesinin “rüşvet” yönünden görevsizlik kararıyla Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine yönelik de “Asliye Ceza, kendin bir rüşvet tabiri yaparak değerlendirmede bulun diyor. Bu doğru bir usul değil. Asliye Ceza belli ki iddianamedeki suçun delillendirilemediğini anladı ki, farklı bir suç isnadını talep ediyor” ifadelerini kullandı.

Profesör açıkladı: İşte kenelerin en çok tercih ettiği kan grubu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Alev alan kamyon, akaryakıt istasyonuna girdi!

Diyarbakır’da alev alan saman yüklü kamyon, bir akaryakıt istasyonuna girdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP’ye ‘boykot’ tepkisi: ‘Bir an evvel geri dönmeye çağırıyoruz’

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP’nin sosyal medya hesaplarından bazı televizyon kanalları için boykot çağrısı yapılmasına tepki gösterdi. Altun, “Ana muhalefet partisinin en büyük arzularından birinin de tek tip, renksiz, sadece kendi fanusunda, kendi kontrolünde bir medya olduğunu gayet iyi biliyoruz” dedi.

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

Kod adı C: MI6’in başına 116 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın atandı

Trump ve Netanyahu’nun kirli oyunu ortaya çıktı! Hepsi o raporlarda gizli

İsrail ve İran arasındaki gerilim son 7 gündür yerini sıcak çatışmalara bıraktı. İki ülke birbirlerine füze yağdırırken Orta Doğu’da geniş çaplı ve yerleşik bir savaşın çıkmasından endişe ediliyor. İsrail ve İran arasındaki gerginliğin odak …