Elon Musk’tan Zelensky’e: Sonsuza dek sürecek bir savaş istiyor

Elon Musk, Zelenskiy’nin Rusya ile savaş açıklamalarına destek verdi

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump’ın, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin “Rusya ile savaşın sonu yakın değil” açıklamalarına destek verdi.

Trump’ın sözlerini yeniden paylaşan Musk, Zelenskiy’nin sonsuz bir savaşı ve hiç bitmeyecek bir kıyma makinesi istediği yorumunda bulundu.

Donald Trump, Truth Social hesabından bugün yaptığı açıklamada, Zelenskiy’nin Rusya ile savaş konusundaki açıklamalarına tepki gösterdi.

Ayrıca, Trump Associated Press (AP) haber ajansının Zelenskiy’nin “Rusya-Ukrayna savaşının bitmesi yakın değil” şeklindeki sözlerini paylaşarak, Zelenskiy’nin en kötü açıklamayı yaptığını belirtti.

Trump, ABD’nin Ukrayna’ya destek vermesi durumunda Zelenskiy’nin savaşı sürdürmeye devam edeceğini düşündüğünü ve Zelenskiy’nin aslında barış için hazır olmadığını savundu.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy arasında 28 Şubat’ta Oval Ofis’te gerçekleşen görüşmede ise gerilim yaşanmıştı.

Trump, yoğun tartışmanın ardından Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, Zelenskiy’nin barış için henüz hazır olmadığını söyledi.

Related Posts

Evinde egzotik hayvan besleyen kişiye 472 bin TL ceza

Bursa’da yasa dışı şekilde bulundurulan egzotik hayvanlar koruma altına alındı.

Kartalkaya Komisyonu Bolu Belediye Başkanı’nı dinledi: ‘Bakanlıklar soruşturulmuyor’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya’da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis komisyona geldi. Oteli denetleme yetkisinin il özel idaresinde olduğunu belirten Özcan “Bilirkişi raporunda belediye, özel idare, çalışma bakanlığı, kültür bakanlığı olayda etkili deniyor. Ama sadece iki kurumla ilgili adli süreç işliyor. Belediye ve özel idare. Bakanlıklarla ilgili soruşturma izni verilmemesi, davaların açılmamasıyla sonuçlanıyor. Davanın bir an önce açılması lazım” dedi.

MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in şoförü ve korumasına 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde Ülkü Ocaklı bir grup tarafından saldırı gerçekleşmişti. Olayla ilgili 5 gün sonra açıklama yapan MHP, hem Türkeş’in kızına hem de İYİ Parti’ye sert sözlerle yüklendi.

Düşen kuzenini kurtarmaya çalışırken birlikte boğulmuşlar

Şanlıurfa’da sulama kanalında boğulan 2 kuzenden İbrahim Halil Kılıç’ın (13) dengesini kaybederek suya düştüğü, bu sırada Rüveyda Demir’in (12) kuzenini kurtarmaya çalıştığı ve birlikte akıntıya kapıldıkları ortaya çıktı.

Deprem korkusu ‘taşınmayı’ düşündürtüyor: Marmara bölgesinde her üç çalışandan biri gitmeyi istiyor

İstanbul ve çevresinde ikamet eden çalışanlar üzerinde gerçekleşen bir araştırmaya göre, çalışanların büyük bir kısmı deprem endişesiyle taşınmayı düşünüyor.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.