Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’a hava saldırısı düzenledi: “Colani İsrail uçaklarının üzerinde dolaştığını ve terörist hedeflere saldırdığını görecek”

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi: "Colani İsrail uçaklarının üzerinde dolaştığını ve terörist hedeflere saldırdığını görecek"

İsrail Uçakları, Suriye’nin Başkenti Şam’a Hava Saldırısı Gerçekleştirdi

İsrail’e ait savaş uçakları, Suriye’nin başkenti Şam’a saldırı düzenledi. Saldırı yerel saatle 13.45’te Meşru Dummar bölgesinde bir binayı hedef aldı. Olay sırasında, iki şiddetli patlama sesi duyuldu ve hedef alınan binadan dumanlar yükseldi.

İsrail Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Savunma Bakanı Yisrael Katz’ın, Suriye Cumhurbaşkanı Colani’yi tehdit ettiği belirtildi. Katz, “Colani, İsrail uçaklarının üzerinde dolaştığını ve terörist hedeflere saldırdığını görecek” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. Ayrıca, “Suriye’nin İsrail için bir tehdit haline gelmesine izin vermeyeceklerini” iddia etti.

İsrail medyasında yer alan haberlere göre, İsrail’in Şam’a düzenlediği hava saldırısında, Filistin İslami Cihat Hareketi’nin karargahının hedef alındığı öne sürüldü. (AA)