Marmaris Belediyesi Yaz Sezonu Öncesi Yol Yapım Çalışmalarına Hız Verdi

Marmaris Belediyesi, Yol Çalışmalarını Hızlandırıyor

Marmaris Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım, onarım ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz sezonu öncesinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi’nde 75, 77 ve 54 sokaklarda çalışma başlattı.

Toplam 3000 metrekarelik alanda yol ve üstyapı düzenlemesi gerçekleştiren belediye ekipleri, aynı zamanda yağmur suyu hattını da yenileme çalışmalarına başladı. MUSKİ ve diğer kurumlarla koordineli bir şekilde yürütülecek altyapı çalışmalarının ardından sokağa beton parke taşları döşenecek. Sokaklar, tamamen yenilendikten sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ilçenin birçok noktasında yol ve üstyapı çalışmalarının başlatıldığını belirterek, “Sezon öncesinde hem merkezi hem de kırsal mahallelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Sorunları çözmek adına büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm komşularımıza anlayışları için teşekkür ediyor, ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu. – MUĞLA

Related Posts

Önce yumruklu sonra silahlı saldırı: 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti

İstanbul Üsküdar’da tartıştığı motosikletli kişiler tarafından önce yumruklu sonra da silahlı saldırıya uğrayan Cihaz Açıkgöz hastanede 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze için kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay’a verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yılki 7 hisse kurban vekaleti Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Demirtaş’a 15 yıl hapis istemiyle yeni dava: İlk duruşma 24 Eylül’de

Selahattin Demirtaş hakkında 2016’daki konuşmaları nedeniyle 15 yıla kadar hapis ve siyasi yasak talebiyle yeni dava açıldı. İlk duruşma 24 Eylül 2025’te görülecek.

Samsun’da koca dehşeti: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, intihar etti

Samsun’da bir kafede tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Pınar Altınel’i öldüren Cengiz Altınel, intihar etti. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kazakistan’dan deprem mesajı: Türk halkına her zaman yardıma hazırız

İstanbul’da yaşanan depremlerin ardından destek mesajı gönderen Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, “Türk halkına gerekli yardımı sağlamaya hazır olduklarını” söyledi.

Gazze savaştan önce nasıl bir yerdi?

İsrail’in bitmek bilmeyen saldırıları sonucunda Gazze’de şimdiye kadar 51 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 buçuk milyon nüfusun neredeyse tamamı evlerinden oldu. Ancak Gazze’de yıkılan sadece evler de olmadı. Tarihi yapıların da neredeyse tamamı enkaza döndü. Peki savaş öncesinde Gazze nasıl bir yerdi?