Starbucks’a TIR çarptı

Oceanside’deki Starbucks Şubesine TIR Çarptı: İki Kişi Yaralandı

Kaliforniya’nın Oceanside kentinde, bir TIR’ın Starbucks şubesine çarpması sonucu meydana gelen kaza sonucunda iki kişi yaralandı. 7 Mayıs Çarşamba günü saat 04.44’te gerçekleşen olay, TIR sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması ve ardından yaşadığı tıbbi bir acil durum nedeniyle kontrolü kaybetmesiyle meydana geldi.

Olayın yaşandığı 801 North Coast Highway adresindeki Starbucks şubesine çarpan TIR, yapıya ciddi hasar vererek bir kısmını yıktı. Oceanside İtfaiyesi’nin açıklamasına göre, ekipler olay yerine ulaştıklarında sürücünün araçta sıkıştığını ve binada aktif elektrik tehlikesi bulunduğunu tespit ettiler. Elektrik hattı San Diego Gas & Electric tarafından devre dışı bırakıldıktan sonra sürücü güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kaza sırasında Starbucks çalışanları ve çevredeki insanlar tahliye edildi. Yaralanan TIR sürücüsü ve bir Starbucks çalışanı, La Jolla’daki Scripps Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Her iki kişinin de hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Olayın ardından Starbucks binası geçici olarak kapatıldı ve yapısal inceleme başlatıldı. Oceanside Polisi olayı soruştururken, San Diego İtfaiyesi’nin tehlikeli madde ekibi olası yakıt sızıntısına karşı hazır bekletildi, ancak herhangi bir sızıntı rapor edilmedi.

Oceanside İtfaiyesi, yaşanan olayın ciddiyetine rağmen ciddi yaralanma olmamasının büyük bir şans olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz, polis ve enerji şirketi ile koordineli bir şekilde hızlı müdahale gerçekleştirdi” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Ümit Özdağ’dan Mehmet Nuri Ersoy’a sert sözler: ‘Patron Bakan, dinlenme hakkını bile çok görüyor’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Turizm Bakanı’nın aynı zamanda turizm patronu olduğu bir ülkede işçinin kaderi kölelik olmuştur! Bugün turizm işçisine dayatılan bu keyfilik, yarın diğer sektörlere de yayılacak. Amaç, Türk işçisini modern köle haline getirmektir” diyerek turizm işçilerinin 6 gün değil, 10 gün çalışma sonrası hafta tatili hakkını kullanabileceği düzenlemeye tepki gösterdi.

Dev fabrikada korku dolu anlar! Silahlı adam ele geçirdi

Ünlü otomotiv devi Stellantis’in ABD’deki bir fabrikasını silahlı adam ele geçirdi.

Bir aslan vakası da İzmir’de yaşandı: Beklenmedik saldırı canından etti

İzmir’in umutla izlediği küçük bir kurtuluş hikâyesi, beklenmedik bir trajediye dönüştü. Kaçak yollarla getirildiği çiftlikten kurtarıldı, halkın oylarıyla ismi kondu, aylarca tedavi edildi ancak “Pars” adı verilen genç aslan, kendi türünden gelen bir saldırıyla yaşamını yitirdi.

Fethiye’de Sude’yi hayattan koparan kaza

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, devrilen motosikletteki Sude Koyuncu öldü, sürücü Soner Kütahya yaralandı.

ABD BM’nin Filistin Özel Raportörüne yaptırım uygulama kararı aldı

Birleşmiş Milletler (BM), ABD’nin BM Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese’ye yaptırım uygulama kararının tehlikeli bir emsal teşkil ettiğini belirterek, “Özel raportörler ya da herhangi başka bir BM uzmanı veya yetkilisine karşı tek taraflı yaptırımların uygulanması kabul edilemez.” açıklamasını yaptı.

Erdoğan, Avusturya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Stocker ile telefonda görüştü.